Visie

Visie

Garden Art

Bij het ontwerpen van een buitenruimte tracht Gardenart steeds een serene sfeer te creeren. Rust, eenvoud, esthetiek en functionaliteit zijn basisbegrippen in de ontwerpen. In samenspraak met de opdrachtgever wordt een buitenruimte gecreeerd die is aangepast aan de wensen en het budget van de klant. Hierbij laten we ons niet leiden door modetrends want die zijn van voorbijgaande aard.

Een mooie tuin is een tuin die in ieder seizoen iets te bieden heeft. Zo trachten we bijvoorbeeld planten aan te brengen met een groenblijvend karakter in de winter. In de lente kunnen we gebruik maken van bolgewassen en in de zomer van bloeiende bloemborders. In de herfst hebben we dan weer herfstverkleurende heesters.

Deze aanpak vraagt een zeer goede plantenkennis. Bij de keuze van planten moet rekening gehouden worden met de bodem, de grootte van de planten, de groeiwijze, de gewenste habitat, enz… Voor verharding maken we liefst gebruik van natuurlijke materialen. Deze worden mooier met de tijd en krijgen een extra patine. Een perfect ontwerp groeit dan ook vanuit een creatief denkproces dat rekening houdt met de architectuur van de bebouwing, de natuurlijke omgeving en de wensen van de opdrachtgever.

Wat doen we?

Garden Art
Garden Art
gardenart-visie
gardenart-visie
garden art-visie
garden art -haag
garden art
herfstkleur garden art
bloei rhododendron garden art
snoeivorm gardenart

Skills

Onderhoud
55%
Ontwerp
15%
Aanleg
30%